Idema Installatie Service is sinds 2005 zelfstandig werkzaam en heeft diverse grote en kleine projecten succesvol afgerond.

Sinds 2005

Idema Installatie Service is sinds 2005 zelfstandig werkzaam en heeft diverse grote en kleine projecten succesvol afgerond. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor al uw warmte, sanitair, koeling, tekenwerk en rekenwerk, utiliteit, dakbedekking, zink, goten, advies, service en onderhoud van cv-ketels, warmtepompen, ventilatie-units et cetera.

Otto Idema

Otto Idema wist al op heel jonge leeftijd dat hij hetzelfde werk wilde gaan doen als zijn vader: werken bij één van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Na ruim 15 jaar in de utiliteit te hebben gewerkt bij kantoorgebouwen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, bankgebouwen en op Schiphol werd het tijd voor de volgende stap. Otto wilde niet alleen weten hoe je moest bouwen, maar hij wilde het ook uit kunnen rekenen en tekenen. Door diverse studies kwam hij later bij Coppens B.V. in Beverwijk te werken. Eerst als hoofdmonteur en later als werkvoorbereider/ projectleider. De cirkel was rond. Jaren later overleed de eigenaar van het bedrijf door een vervelende ziekte. Het werd tijd om op eigen benen te staan.

Compleet

Ook kan het bedrijf complete badkamers en toiletruimtes realiseren. Als een klant zijn of haar badkamer door ons wil laten uitvoeren, nemen wij alle mogelijkheden door en vervolgens kan de klant met al deze gegevens verschillende showrooms gaan bekijken. Wij hebben goede contacten met grote showrooms en leveranciers van tegelwerk en sanitair. Wij werken met een timmerman, tegelzetter, elektricien en een stukadoor. Met deze mensen stellen wij een strak schema op om de klus zo snel mogelijk netjes en goed af te leveren. Wij installeren in de kop van Noord-Holland.