Idema Installatie Service is gespecialiseerd in vakkundige loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan koud- en warmwatervoorzieningen, riolering (en ontstopping), gasleidingen, cv-ketels, duurzaam, dak- en zinkwerk en het plaatsen van sanitair.

Waterleiding en riolering

Idema Installatie Service verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van waterleidingen en/of riolering. Wij verzorgen het complete ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw waterleidingen en riolering volgens de meest recente voorschriften en normen.

Gasleidingen

Het is niet alleen noodzakelijk om gasleidingen op een veilige manier te monteren, want ook regelmatig en vakkundig onderhoud is van groot belang. Idema Installatie Service monteert en onderhoudt gasinstallaties ook volgens de meest recente voorschriften en normen.

CV ketels

Op het gebied van cv-ketels installeert Idema Installatie Service de volgende merken: Remeha en Intergas.

Duurzaam

Idema Installatie Service is een groot voorstander van duurzame energie, waaronder alternatieve energiebronnen zoals hoog rendement cv-ketels, warmtepompen en zonthermische warmteopwekkers met warmteopslagsystemen.

Dak- en zinkwerk

Tevens onderhoudt en repareert Idema Installatie Service al uw nieuwe en bestaande dak- en zinkwerk/ fels daken. Wij realiseren de complete vervanging en vernieuwing van dakbedekking, zoals dakgoten, bitumen dak, kunststof dakbedekkingen of het vervangen van bladlood.

Sanitair

Ook in het plaatsen van sanitair en het renoveren van bestaande badkamers en toiletruimtes zijn wij gespecialiseerd. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.