Idema Installatie Service levert enkel cv-ketels van A-merken.

A-merken

Idema Installatie Service levert enkel cv-ketels van A-merken. U, als eindgebruiker, geniet te allen tijde van een uitstekende kwaliteit.

Hoofdmerken

Onze hoofdmerken zijn Intergas en Remeha. Eén van onze installateurs komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, zodat hij u een persoonlijk advies kan geven.

Installatie

U kunt uw cv-ketel vervolgens bij ons aanschaffen, waarna onze erkende monteurs de nieuwe ketel zullen plaatsen. Wij installeren in de kop van Noord-Holland.

Intergas

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

Remeha

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. In 80 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. De productie voor de nationale en internationale markt vindt plaats in Nederland. Bovendien heeft Remeha productiefaciliteiten in Frankrijk en Engeland.