Idema Installatie Service levert enkel cv-ketels van A-merken.

A-merken

Idema Installatie Service levert enkel cv-ketels van A-merken. U, als eindgebruiker, geniet te allen tijde van een uitstekende kwaliteit.

Hoofdmerken

Onze hoofdmerken zijn ATAG, Intergas en Remeha. Eén van onze installateurs komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, zodat hij u een persoonlijk advies kan geven.

Installatie

U kunt uw cv-ketel vervolgens bij ons aanschaffen, waarna onze erkende monteurs de nieuwe ketel zullen plaatsen. Wij installeren in de hele provincie Noord-Holland.

ATAG

ATAG Verwarming Nederland B.V. is fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen. ATAG ontwikkelt en produceert hoogwaardige cv-ketels en zonne-energiesystemen voor woningen en bedrijven. In Nederland geniet ATAG de status van A-merk. Ook wereldwijd is een stevige marktpositie veroverd. Al 7 jaar komt ATAG als beste uit de test bij de cv-keteltest van de Consumentenbond.

Het hoofdkantoor van ATAG is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten. ATAG heeft een uitgebreid productenscala waarbij het gebruik van de RoestVastStalen warmtewisselaar consequent de hoofdrol speelt. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd Super Hoog Rendement. Voor iedere woon- of werkomgeving kan ATAG een product bieden wat gegarandeerd het beste biedt.

Klik hier voor meer informatie over ATAG.

Intergas

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien. Ook staat duurzaamheid bij Intergas Verwarming hoog in het vaandel. De HR-ketels dragen stuk voor stuk bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking.

Klik hier voor meer informatie over Intergas.

Remeha

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. In 80 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. De productie voor de nationale en internationale markt vindt plaats in Nederland. Bovendien heeft Remeha productiefaciliteiten in Frankrijk en Engeland.

Het veilig en storingsvrij functioneren van (wand)ketels is voor Remeha een zaak van het hoogste belang. Dit besef is in alle disciplines en in vele regelingen, normen en diensten terug te vinden. Alle Remeha ketels voldoen aan het CE-keurmerk, nr. 90/396/EEG; de Europese norm voor veiligheid van gastoestellen. Het continu verbeteren van interne processen ziet Remeha als de basis van hun succes. Als eerste werd Remeha al in 1988 ISO 9001 gecertificeerd: het bewijs dat Remeha er alles aan doet om kwaliteit te waarborgen. Remeha is SCIOS- en VCA-gecertificeerd.

Klik hier voor meer informatie over Remeha.